Muur Repareren


Beschadigde muren kunnen worden gerepareerd met een muurvuller. Deze muurvullers zijn in poedervorm of in kant en klaar verpakkingen te verkrijgen.

De muurvullers in poedervorm dienen aangemaakt te worden met water. Maak niet teveel in een keer aan, je loopt dan de kans dat het voor het gebruik al hard wordt. De vuller kan met behulp van een plamuurmes op de beschadigde muren aangebracht worden.

Wanneer uw muur op verschillende punten wat ernstiger is beschadigd, dient u de diepere gaten als eerst te behandelen. Deze diepere beschadigingen dienen opgevuld te worden met zand of cement. Wanneer u geen zand of cement maar muurvuller in deze diepe beschadigingen zou plaatsen zou dit kunnen krimpen en barsten, waardoor de muur weer in zijn oude en beschadigde staat terug komt en u weer kunt beginnen met het repareren van uw muur.

Als het zand of het cement in de diepere beschadigingen is uitgehard, kan de plek met muurvuller glad gemaakt worden. Werk de beschadigingen goed af, anders zouden er problemen kunnen ontstaan gedurende het behangen van deze muur omdat het behang geen hechting kan vinden!


 Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:
Van Eyck houten shutters

Copyright © Ventura Connect Group BV 2021

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Klussen