Beitsen met de verfspuit


Klustip Karwei – Beitsen met de verfspuit!

Elke maand geeft bouwmarkt KARWEI een handige klustip op Adviesplaats klussen. Deze keer beitst kluscoach Patrick een tuinscherm met de verfspuit.

Tuinhout gaat veel langer mee wanneer je het beitst. En met de elektrische verfspuit van Wagner en verspuitbare UV-beits van KARWEI, wordt beitsen kinderspel. De klusvideo bewijst het.

Afplakken, reinigen, schuren, afstoffen, ontvetten... Een goede voorbereiding is het halve werk! Bovendien voorkom je dat de beits later afbladdert. Elk type hout kent zijn eigen behandeling. Hard- of zachthout, nieuw of behandeld hout; kluscoach Patrick vertelt je er alles over.

De verspuitbare UV-beits van KARWEI hang je direct onder de Wagner verfspuit en breng je eenvoudig in de lengterichting van de planken aan. Als je drie lagen beits aanbrengt, hoef je het tuinhout maar eens in de vijf jaar opnieuw te beitsen. Let op: verwerk de beits alleen onder gunstige weersomstandigheden. 

Meer weten? Bekijk dan de instructievideo voor beitsen met de verfspuit en vele andere handige tips over bijvoorbeeld het plaatsen van een tuinscherm op www.karwei.nl.
Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:
Van Eyck houten shutters

Copyright © Ventura Connect Group BV 2021

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Klussen